Vélemények a könyvről

Dr. Vinnai Balázs, elnök, Informatikai Vállalkozások Szövetség; alapító, IND, CodeCool

Amikor kezembe veszek egy könyvet, mindig Mordecai Richler kanadai író jut eszembe, aki szerint minden szerző eggyel több könyvet ír a kelleténél. Jelen mű nem ebbe a kategóriába tartozik. Megnyugtathatok mindenkit: Deák Csaba az Innováció - Az alkotás útjával igazi hiánypótlást végzett, amely egyedülálló módszerességgel mutatja be az újítás, feltalálás folyamatát. A közhiedelem szerint a nagy találmányok mindig valamilyen hirtelen ötletből, egy váratlanul érkező "Heuréka!"-pillanatból születnek. Valójában, ahogy e könyv is bemutatja, az innovációnak ugyanúgy létezik módszertana (nem is egy!), mint bármilyen más feladatnak. Az Innováció - Az alkotás útja könyv kihagyhatatlan mindenkinek, aki innovatív ötleteket vinne a piacra, vagy meglévő vállalatával szeretne versenyelőnyhöz jutni.

Prof. dr. Heidrich Balázs, rektor, Budapesti Gazdasági Egyetem

Deák Csaba nehéz feladatra vállalkozott könyve megírásával. Célja az volt, hogy mind gyakorló szakemberek, mind az innováció világával frissen ismerkedők számára hasznos, sőt élvezetes olvasmányt nyújtson. Jó hír, hogy sikeresen oldotta meg a feladatot! A műben egyszerre vannak jelen a vezetői rendszerszemlélet és a hétköznapok praktikus eszközei. Könnyed stílusban kerülnek összefűzésre a vállalati életben használt módszerek és a mindennapi életünket behálózó innovatív jelenségek. Jó szívvel ajánlom minden érdeklődőnek és azoknak is, akik még nem is tudják, hogy azok lesznek! 

Dr. Kiss Csaba, műszaki vezérigazgató-helyettes, MVM

A Tisztelt Olvasó egy széles célközönséget megszólító írásművet tart a kezében. Ez a könyv egyaránt érdeklődésre tarthat számot a témában járatos szakemberek, illetve a téma iránt orientálódó laikusok körében is. A Szerző könyvének elkészítését nem a választott téma iránti egyszerű érdeklődés, hanem a szinte minden fejezetből kiérezhető szenvedélyes, de tárgyilagos elkötelezettség, és az ismeretek átadásának, a jót tenni akarásnak a vágya, szeretete motiválta. Ezt a könyvet forgatni, élvezettel olvasni és tanulmányozni kell, mert mindenkinek nyújt új ismereteket. 


Készítsd el weboldaladat ingyen!